Snickers High Protein Bar – Peanut Butter (12x57g)

249 kr.

Få energi og nydelse med Snickers High Protein Bar – Peanut Butter. 20g protein per bar og den velsmagende Snickers smag. Køb nu og boost din træning.

Køb her

Varenummer (SKU): 12649600193437673 Kategori:

Når du har brug for en lækker snack, der både tilfredsstiller din søde tand og dine proteinbehov, så er Snickers High Protein Bar i Peanut Butter-udgaven det perfekte valg for dig.

Med den samme uimodståelige smag som den klassiske Snickers-bar, men med et boost af 20g protein pr. bar, giver denne proteinbar dig den energi, du har brug for til at tackle dagen. Du behøver ikke længere at vælge mellem at nyde en lækker snack og at sikre dit proteinindtag – med Snickers High Protein Bar får du begge dele på én gang.

Den bløde konsistens af jordnøddesmør, kombineret med sød karamel og sprøde stykker af ristede jordnødder, indhyllet i cremet mælkechokolade, vil få dine smagsløg til at danse af glæde. Hver bid er en smagsoplevelse, der vækker minder om den klassiske favorit, men med et sundere tvist.

Med kun 225 kalorier pr. 57g bar kan du nyde Snickers High Protein Bar som en del af din aktive livsstil, uanset om du er på vej til træning, på kontoret eller bare trænger til en velsmagende snack. Med et lavt indhold af sukker og et højt proteinindhold vil denne proteinbar give dig den nødvendige næring uden at gå på kompromis med smagen.

Uanset om du er fitnessentusiast, chokoladeelsker eller bare leder efter en velsmagende og tilfredsstillende snack, vil Snickers High Protein Bar i Peanut Butter-varianten leve op til dine forventninger. Tag en bid og lad din smagssans blive forkælet med denne uimodståelige kombination af sødme, salt og protein.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Snickers High Protein Bar – Peanut Butter (12x57g)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.