M&M’s Crispy High Protein Bar (12x52g)

249 kr.

Den sprøde M&M’s Crispy High Protein Bar er en lækker og proteinrig snack, perfekt til at tilfredsstille din søde tand og styrke dine muskler.

Køb her

Varenummer (SKU): 12649600193437705 Kategori:

Den M&M’s Crispy High Protein Bar er en uimodståelig proteinbar skabt til de ultimative M&M’s elskere. Med en forbløffende kombination af sprøde M&M’s inspirerede chokoladestykker, cremet karamel og en blanding af mælk- og sojaprotein, er denne proteinbar en sand smagsoplevelse, der vil forkæle dine smagsløg.

Hver bid af denne lækre proteinbar er fyldt med 15g protein, hvilket er ideelt til at støtte din træning og muskelreparation. Den perfekte blanding af kulhydrater, proteiner og sunde fedtstoffer gør denne proteinbar til den ideelle snack før eller efter træning, eller som en hurtig og lækker mættende bid på farten.

Med en nærende sammensætning af ingredienser, herunder mælkechokolade, karamel, kollagenhydrolysat, sojacrisps, hasselnødspasta og meget mere, tilbyder M&M’s Crispy High Protein Bar en eksklusiv smagsoplevelse kombineret med høj kvalitet og ernæringsmæssige fordele.

Tag din smagsoplevelse til næste niveau med M&M’s Crispy High Protein Bar og nyd en velsmagende godbid, der ikke kun tilfredsstiller dine smagsløg, men også giver din krop den nødvendige næring den fortjener. Forkæl dig selv med denne lækre proteinbar og lad dig forføre af den uimodståelige smag af M&M’s kombineret med højkvalitets proteiner.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “M&M’s Crispy High Protein Bar (12x52g)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.