Snickers High Protein White Bar (12x57g)

249 kr.

Få din daglige chokoladetrang tilfredsstillet med Snickers High Protein White Bar. 19g protein pr. bar og den velkendte Snickers smag.

Køb her

Varenummer (SKU): 12649600193437671 Kategori:

Dyk ned i en verden af fristende hvid chokolade og proteinrig fornøjelse med Snickers High Protein White Bar. Denne lækre proteinbar leverer ikke kun en uovertruffen smagoplevelse, men også en imponerende mængde protein for at støtte dine træningsmål og din generelle sundhed.

Med hele 20 g protein pr. bar kan du nu nyde den ikoniske Snickers-smag i en sundere og mere nærende udgave. Den bløde og lækre hvide chokolade omgiver en lækker proteinblanding bestående af mælkeprotein, sojaprotein og valleprotein, der giver dig det afgørende næringsstof til at opbygge og vedligeholde muskelmassen.

Tag en bid, og lad den velafbalancerede sammensætning af proteiner, fedt og kulhydrater forfriske dine smagsløg og forsyne din krop med den energi, den har brug for. Med kun 233 kalorier pr. bar kan du nyde en godbid uden at gå på kompromis med din kostplan.

Snickers High Protein White Bar er ideel som en hurtig morgenmad, en lækker snack i løbet af dagen eller som genopfyldning efter træning. Tag den med dig overalt for at bekæmpe trangen til usunde alternativer og tilføre din dag en boost af nærende godhed.

Udforsk den perfekte kombination af sødme, tekstur og protein i hver bid af Snickers High Protein White Bar. Lad dig inspirere til at opnå dine træningsmål og forkæle dig selv med en smagfuld oplevelse, der giver dig energi og velbehag hele dagen igennem. Gå ikke glip af denne vidunderlige mulighed for at tilføre lidt ekstra magi til din livsstil med denne uimodståelige proteinbar.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Snickers High Protein White Bar (12x57g)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.