Tilbud!
,

Copenhagen Health Proteinbar Bananachoko & Caramel (55 g)

Original price was: 25 kr..Current price is: 20 kr..

Tag på en smagsrejse med Copenhagen Health Proteinbar. Fuldt af protein og perfekt til at tilfredsstille din søde tand.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884700072768938 Kategorier: ,

Dyk ned i en sød og lækker oplevelse med Copenhagen Health Proteinbar i smagen Bananachoko & Caramel. Denne proteinbar er en sand smagsoplevelse, der løfter din energi og tilfredsstiller din søde tand på samme tid.

Når du åbner emballagen, vil du straks blive mødt af en forførende duft af banan og chokolade, der leder tankerne hen på en eksotisk strand med solmodne frugter og luksuriøs chokolade. Baren består af et blødt lag af karamel, der smelter på tungen og efterlader en behagelig sødme, perfekt afbalanceret med små knasende stykker af chokolade og banan. Hver bid er en fornøjelse for smagssanserne og tager dig med på en sensorisk rejse.

Men denne proteinbar handler ikke kun om smag. Den er også en ernæringsmæssig powerhouse. Med 17g protein pr. bar hjælper den med at sikre at dine muskler får den nødvendige næring og restituering, så du kan yde dit bedste i dine træninger og i din hverdag. Derudover indeholder den 4g collagen, der støtter din hud, hår og negle, så du ikke kun føler dig godt tilpas indefra, men også stråler udadtil.

Med kun 212 kalorier pr. bar behøver du ikke bekymre dig om unødvendigt kalorieindtag. Copenhagen Health Proteinbar Bananachoko & Caramel giver dig en sund og velsmagende snack, der passer perfekt til når sukkertrangen melder sig, eller når du har brug for en hurtig og nem proteinkilde on-the-go.

Forkæl dig selv med en Copenhagen Health Proteinbar Bananachoko & Caramel og lad dig inspirere af dens smag, næringsindhold og rene kvalitet. Gør din dag lidt sødere, lidt sjovere og lidt sundere med denne uimodståelige proteinbar.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Copenhagen Health Proteinbar Bananachoko & Caramel (55 g)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.