Tilbud!
,

Barebells Protein Bar – White Salty Peanut (12x 55g)

Original price was: 300 kr..Current price is: 199 kr..

Smag den lækre kombination af hvid chokolade og saltede peanuts med Barebells Protein Bar. Indeholder hele 20g protein pr. bar. Bestil i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 5509500891455250 Kategorier: ,

Barebells Protein Bar – White Salty Peanut (12x 55g) er præcis det, du har brug for til at tilfredsstille din søde tand og samtidig få et boost af protein i løbet af dagen. Denne lækre proteinbar er en perfekt blanding af sødme og salt, der vil forkæle dine smagsløg på den mest himmelske måde.

Med 20g protein pr. bar giver Barebells White Salty Peanut dig det nødvendige næringsstof til at styrke dine muskler og holde dig mæt i længere tid. Uanset om du træner hårdt i fitnesscentret, er på farten eller bare har brug for en lækker og proteinrig snack, vil denne proteinbar opfylde dine behov og mere til.

Den bløde konsistens og den overraskende smagskombination af hvid chokolade og peanuts gør Barebells White Salty Peanut til en uimodståelig behandling, som du vil nyde igen og igen. Med en praktisk størrelse på 55g er den perfekt at have med i tasken, på kontoret eller som en hurtig snack efter træning.

Tag din smagsoplevelse til det næste niveau med Barebells Protein Bar – White Salty Peanut og opdag en verden af fantastisk smag og nærende protein. Lad dig forkæle med hver eneste bid og mærk energien og tilfredsstillelsen strømme gennem din krop. Så hvorfor vente? Gør din dag lidt mere lækker og proteinrig med Barebells White Salty Peanut proteinbarer allerede i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barebells Protein Bar – White Salty Peanut (12x 55g)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.