Tilbud!

Barebells Proteinbar Salty Peanut – 55 g

Original price was: 26 kr..Current price is: 24 kr..

Med Barebells Proteinbar Salty Peanut får du en lækker proteinbar fyldt med saltede peanuts. Perfekt til en sund snack eller post-workout boost.

Køb her

Varenummer (SKU): 6736402036695071 Kategori:

med lækker mælkechokolade og fyldt med sprøde peanuts, som giver en fantastisk smagsoplevelse hver gang du tager en bid. Den er skabt til at tilfredsstille din søde tand samtidig med at den forsyner din krop med det protein, den har brug for.

Barebells Proteinbar Salty Peanut er den ultimative redning, når du har brug for et hurtigt og lækkert energiboost. Uanset om du er på farten, træner eller bare trænger til noget lækkert, så er denne proteinbar perfekt til enhver lejlighed. Med 20 g protein pr. bar hjælper den dig med at opbygge og vedligeholde dine muskler, så du kan nå dine træningsmål og føle dig stærkere end nogensinde før.

Den fantastiske kombination af saltede peanuts og mælkechokolade rammer virkelig plet, og hver bid vil forkæle dine smagsløg. Den sprøde konsistens og den lækre smag gør det svært at tro, at denne proteinbar faktisk er sund. Med kun 1,5 g sukker pr. bar kan du nyde den med god samvittighed og uden at gå på kompromis med din sunde livsstil.

Barebells har skabt en proteinbar, som ikke kun tilfredsstiller dine smagsløg, men også din krop. Med Balanced Nutrition™-teknologien sikrer de, at du får den rette kombination af protein, kulhydrater og fedtstoffer, så du kan nyde en velsmagende snack uden at bekymre dig om unødvendige kalorier.

Så lad dig forføre af den uimodståelige smag af Barebells Proteinbar Salty Peanut og oplev, hvordan en sund og nærende snack kan være så velsmagende. Tag en bid og lad dig overraske over, hvor lækkert det kan være at forkæle dig selv med noget, der både smager godt og er godt for din krop. Med Barebells får du det bedste af begge verdener i én lækker proteinbar. Grib fat i en i dag og lad dig inspirere til at leve sundt på en helt ny og velsmagende måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barebells Proteinbar Salty Peanut – 55 g”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.