Tilbud!
,

Barebells Soft Protein Bar – Salted Peanut Caramel (12x 55g)

Original price was: 300 kr..Current price is: 199 kr..

Prøv den lækre Barebells Soft Protein Bar i smagen Salted Peanut Caramel. Perfekt til at tilfredsstille din søde tand og opfylde dit proteinbehov.

Køb her

Varenummer (SKU): 5509500277421750 Kategorier: ,

Forbered dig på en smagsoplevelse udover det sædvanlige med Barebells Soft Protein Bar i Salted Peanut Caramel varianten. Disse lækre proteinstænger er en del af Barebells’ Soft Bar-serie og vil bestemt ikke skuffe dine smagsløg.

Med hvert bid får du en blanding af blød karamel og sprøde peanuts, der smelter sammen til en himmelsk kombination. Denne proteinbar er en sand fryd for smagssanserne og giver dig en tilfredsstillende smagsoplevelse uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Denne pakke indeholder hele 12 lækre proteinbarer, hvilket gør den ideel til at have med på farten, som en sund snack i løbet af dagen eller som en lækker treat efter træning. Med et højt proteinindhold på 20g pr. bar hjælper disse lækre proteinbarer med at opretholde og opbygge dine muskler, samtidig med at de tilfredsstiller din søde tand.

Barebells Soft Protein Bar Salted Peanut Caramel er det perfekte valg for dig, der ønsker en sundere snack uden at gå på kompromis med smag og tekstur. Så giv dine smagsløg noget at glæde sig over, og forkæl dig selv med disse uimodståelige proteinbarer – du vil ikke fortryde det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barebells Soft Protein Bar – Salted Peanut Caramel (12x 55g)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.