Tilbud!

Fulfil Proteinbar Hazelnut Whip – 55 g

Original price was: 28 kr..Current price is: 25 kr..

Nyd den lækre Fulfil Proteinbar Hazelnut Whip. Få din daglige dosis protein med en fantastisk blanding af hasselnød, chokolade og crunch.

Køb her

Varenummer (SKU): 6736401098949959 Kategori:

Tag på en lækkert smagsoplevelse med Fulfil Proteinbar Hazelnut Whip. Denne skønne proteinbar kombinerer den forførende smag af hasselnød og karamel med et lag af cremet karamel og overtrukket med en lækker mælkechokolade.

Med hver bid vil du opleve en perfekt balanceret symfoni af smag, der forkæler dine smagsløg og tilfredsstiller din søde tand. Fulfil Proteinbar Hazelnut Whip er ikke bare en snack – det er en oplevelse.

Men denne proteinbar er ikke kun en fryd for dine smagsløg. Den indeholder også hele 21 g protein og kun 2,1 g sukker. Det betyder, at du kan nyde den lækre smag og samtidig give din krop det protein den har brug for til at genvinde energi og opbygge muskler.

Uanset om du er på farten, træner hårdt eller bare har lyst til en sundere snack, er Fulfil Proteinbar Hazelnut Whip det perfekte valg. Lad dig forføre af den skønne smag og nyd godt af de ernæringsmæssige fordele. Gør dine smagsløg glade og din krop stærk med Fulfil Proteinbar Hazelnut Whip.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fulfil Proteinbar Hazelnut Whip – 55 g”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.