Snickers High Protein Bar – Peanut Butter (12x57g)

249 kr.

Boost din træning med lækre Snickers High Protein Barer i peanut butter-smag. Få energi og komplet proteinfordeling uden at gå på kompromis med smagen.

Køb her

Varenummer (SKU): 12288100193437673 Kategori:

Snickers High Protein Bar – Peanut Butter (12x57g) er den ultimative snack for enhver, der elsker den lækre smag af Snickers, men ønsker at opretholde en sund livsstil. Denne proteinbar er en sundere og mere nærende version af den klassiske Snickers-bar, da den indeholder hele 20 g protein pr. bar og kun 225 kalorier.

Med en uimodståelig kombination af blød karamel, sprøde peanuts og cremet jordnøddesmør pakket ind i en lækker chokoladeovertræk, vil denne Snickers High Protein Bar forkæle dine smagsløg og tilfredsstille din lækkersult på en sundere måde.

Denne pakke indeholder 12 individuelt indpakkede bars på 57 g, hvilket gør dem perfekte til at have med på farten, efter træning eller som en lækker snack når som helst på dagen. Med en generøs mængde protein er disse bars også ideelle til at bidrage til muskelopbygning og restitution efter træning.

Snickers High Protein Bar – Peanut Butter vil ikke kun tilfredsstille din søde tand, men også give dig et langvarigt energiboost uden at gå på kompromis med smagen. Så sæt tænderne i en af disse lækre bars og nyd den perfekte kombination af smag og ernæring. Gør dig klar til at opleve ren snackglæde med denne fantastiske proteinbar.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Snickers High Protein Bar – Peanut Butter (12x57g)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.